Fintrafficin lennonvarmistus

Fintrafficin lennonvarmistus vastaa lentoliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta. Lennonvarmistuksessa työskentelee parhaillaan noin 420 ammattilaista esimerkiksi lennonjohtajina, aluepäälliköinä, erityisasiantuntijoina ja kehityspäälliköinä. Työllistämme myös useita teknisen alan osaajia, kuten järjestelmäasiantuntijoita, lennonvarmistusasentajia, tiedonhallinnan asiantuntijoita sekä suunnittelupäälliköitä.

Avia College kouluttaa vuosittain uusia lennonjohtajia suositun koulutusohjelmansa kautta. Vahvistamme henkilöstömme osaamista myös mm. tukemalla opintoja Haaga-Helian ilmailun BBA (Bachelor of Business)-koulutusohjelmassa. Lisätietoa Fintrafficin lennonvarmistuksesta ja sen toiminnasta löydät täältä.

”Olen jo lapsesta asti ollut kiinnostunut lentokoneista, lentämisestä, lentokentistä ja kaikesta ilmailuun liittyvästä, joten lukion suoritettuani minulla, oli selkeänä päämääränä päästä työskentelemään ilmailualalle. Tämä tavoite toteutuikin parhaalla mahdollisella tavalla, kun pääsin opiskelemaan lennonjohtajaksi Avia Collegeen.”
Sofia, lennonjohtaja, Vantaa